Sisteme de interfonie

  • acasa
  • Sisteme de interfonie

Avantajele oferite de produsele ELECTRA pentru centre rezidentiale:

Acces controlat in totalitate pe baza de cartela de proximitate in centrul rezidential, in anumite zone ale acestuia (parcare, piscina, etc.) si in fiecare cladire.
Fiecare locatar poate fi apelat de la intrarea in centrul residential.
Fiecare locatar poate vizualiza pe monitorul video din interior intrarea in centrul rezidential, intrarea in blocul sau vila in care locuieste, parcarea, piscina, etc.
Portarii au posibilitatea de a vorbi cu fiecare locatar si de a monitoriza intregul perimetru.
Flexibilitate: comunicarea dintre panoul de la intrarea în centrul rezidential si orice apartament/ interior din centrul rezidential nu afecteaza utilizarea interfoanelor de la celelalte imobile.
Conectarea in paralel a panourilor exterioare pentru blocuri si vile.Interconectarea panourilor cu camere video externe.
Echipamente speciale pentru centre rezidentiale: panouri exterioare cu soft special; cabluri compozite, realizate exclusiv pentru instalatiile ELECTRA si care asigura functionarea ireprosabila pe distante lungi.

Atm0S302ELW04

Compania coreana Commax, ofera toata gama de produse necesare realizarii unui sistem de intercomunicare intre birouri, pentru case particulare sau scari de bloc etc. Realizate in tehnologie pe fir sau radio echipamentele Commax si-au dovedit in timp calitatea si fiabilitatea, fiind produsele cele mai des utilizate pe piata romaneasca in domeniul aplicatiilor casnice si a celor din domeniul administrativ.

ELECTRA este o companie 100% romaneasca, infiintata in 1991, avand o experienta de 17 ani in proiectarea, dezvoltarea si productia de interfoane si echipamente electronice. ELECTRA produce de asemenea circuite imprimate si furnizeaza servicii de asamblare electronica. Prin calitatea deosebita, fiabilitatea recunoscuta si preturile competitive, ELECTRA este liderul incontestabil al pietei interfoanelor de acces din Romania: o cota de piata de peste 75%, peste 1.300.000 de apartamente montate, peste 5.000.000 de utilizatori. In fiecare luna, 20.000 de apartamente din Romania sunt echipate cu interfon ELECTRA.