Interfoane si videointerfoane vile

  • acasa
  • Interfoane si videointerfoane vile

Panouri exterioare pentru vile

La fel ca si in cazul blocurilor de cladiri sau a spatiilor de birouri, si pentru vile si case printre cele mai ridicate optiuni privind securitatea accesului o reprezinta interfoanele si videointerfoanele. Diferenta fata de sistemele de interfoane si videointerfoane blocuri este data de numarul de persoane care urmeaza sa utilizeze astfel de sisteme si prin urmare si de numarul de taguri de acces necesare.

vile

Interfoane pentru vile

Interfoanele si videointerfoanele pentru vile si case ofera de asemenea posibilitatea de acces din exterior pe baza cartelei, codului de acces sau a unui tag de acces, posibilitatea de comunicare de la distanta, dar si posibilitatea de permitere acces prin deschiderea usii din interiorul locuintei. In cazul acelor videointerfoane vile aveti posibilitatea de a vedea imediat cine este persoana care solicita acces in locuinta dumneavoastra. Fiecare dintre aceste modele de interfoane si videointerfoane vile comercializate de catre noi sunt extrem de moderne, intuitive si au un design extrem de placut. Astfel, inca din momentul in care sunt montate, orice utilizator poate sa isi dea seama in cateva minute de modul in care un interfon sau un videointerfon functioneaza.

Posturi interioare audio

Fie ca accesul se face pe baza de cod de acces, pe baza de cartela sau tag de acces, interfoanele sunt foarte prietenoase si intuitive. Mai mult decat atat, videointerfoanele functioneaza pe baza unor tastaturi de tip Touch si simbolurile existente pe aceste tastaturi sunt extrem de simple si intuitive astfel incat oricine va stii care sunt butoanele ce urmeaza a fi tastate. Indiferent ca alegeti un interfon simplu sau un videointerfon pentru vila in care locuiti, trebuie sa stiti ca veti beneficia de cele mai calitative astfel de dispozitive de securitate privind accesul datorita calitatii oferite de producatori precum Commax, Electra sau Genway.

Produse