Sisteme de inchidere

  • acasa
  • Sisteme de inchidere

Element de securitate

Un alt element de securitate in ceea ce inseamna accesul in anumite spatii il reprezinta sistemele de inchidere. Astfel, pentru a va asigura de faptul ca o usa nu ramane deschisa pentru persoanele neautorizate, puteti apela cu incredere la diversele sisteme de inchidere existente in oferta magazinului nostru. Puteti alege printre altele yale elecromagnetice, amortizoare hidraulice, zavoare electrice, electromagnet aplicabil sau bolturi electrice. Fiecare dintre aceste sisteme de inchidere ofera un anumit grad de securitate si poate fi aplicat in diverse utilizari.

about image

Yalele electromagnetice

Yalele electromagnetice au rolul de a asigura atat blocarea, cat si deblocarea usii. Acest lucru se poate realiza electric de la distanta, dar si mecanic prin metoda manuala. Aceste yale electromagnetice sunt foarte rezistente datorita carcasei metalice robuste. Pe de alta parte, amortizoarele hidraulice sunt folosite in cazul usilor care trebuie sa ramana inchise si sunt destinate spre a fi folosite in acele spatii unde frecventa utilizarii usilor este foarte ridicata. In cazul bolturilor electrice, acestea sunt montate incastrate in usi confectionate din diverse materiale, iar inchiderea se realizeaza cu ajutorul unui bolt din inox. La inchiderea usii un senzor magnetic blocheaza automat usa la care a fost montat un astfel de bolt electric.

Sisteme de inchidere

Indiferent de care dintre aceste sisteme de inchidere se potrivesc cel mai bine cu nevoile pe care le aveti in materie de securitate, trebuie spus ca acestea sunt extrem de fiabile, sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si sunt extrem de rezistente in timp. Toate acestea sunt garantate de catre brand-urile de renume care au produs aceste sisteme de inchidere pentru usi, precum Electra sau Commax.