Sisteme de iluminat

  • acasa
  • Sisteme de iluminat

Plafoniera cu senzor de 360 grade incorporata

Orice spatiu are nevoie de sisteme de iluminat si cu atat mai mult spatiile unde lumina naturala nu poate ajunge nici macar pe timpul zilei. De asemenea, reclamele luminoase plasate pe peretii cladirilor sau pe marginea drumului au nevoie de sisteme de iluminat astfel incat acestea sa fie cat mai vizibile pe timpul noptii.

about image

Gama diversificata

In oferta noastra puteti gasi o gama diversificata de astfel de sisteme de iluminat pentru diverse utilizari. Printre produsele pe care le comercializam putem aminti plafoniera cu senzor de 360 de grade incorporata, automate pentru iluminat holurile blocurilor, senzor de prezenta sau releu de noapte. Fiecare dintre aceste sisteme de iluminat sunt de cea mai buna calitate si ofera o fiabilitate de top.

Plafoniera cu senzor

Plafoniera cu senzor de miscare cu o arie de acoperire de 360 de grade are o raza de actiune de 10 metri. Astfel, la orice miscare in aceasta raza de actiune plafonirea care se monteaza de obicei pe tavan va ilumina spatiul unde este montata. Automatele pentru iluminat holurile blocurilor sunt o alegere extrem de eficienta din punct de vedere energetic si economic. Aceste automate temporizeaza iluminatul in spatii comune si pot fi reglate sa lumineze intre 2,5 si 5 minute. Mergand mai departe, ajungem la senzorul de prezenta, acest dispozitiv avand rolul de a semnaliza prezenta unei persoane intr-un anumit spatiu si astfel sa fie pornit automat sistemul de iluminat amplasat in acel spatiu. Raza de actiune a acestor senzori de prezenta este de 12 metri. Pentru reclamele luminoase ale firmelor sau pentru iluminarea cladirilor la exterior cea mai eficienta solutie o reprezinta releul de noapte. Un astfel de releu de noapte este eficient din punct de vedere energetic si elimina necesitatea interventiei factorului uman.

Produse