Sisteme control acces

  • acasa
  • Sisteme control acces

Institutie publica

Indiferent ca vorbim despre o institutie publica, despre o companie privata sau despre un spatiu personal, exista diverse situatii in care ne dorim ca accesul anumitor persoane in respectivele incinte sa fie restrictionat. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa apelati la sisteme control acces. Un astfel de sistem control acces garanteaza gradul de securitate dorit pentru fiecare spatiu. Exista mai multe astfel de sisteme control acces ce pot fi utilizate pentru a asigura securitatea dorita.

about image

Sistem control acces cu tastatura si cititor

Astfel, puteti opta pentru un sistem control acces sub forma unui buton de iesire aplicabil in zona usii, dar si pentru sisteme control acces pe baza de cartele. Aceste sisteme de control acces cu citire de cartele/carduri vin de asemenea cu montaj aplicat. Un alt model de sistem de control acces este modelul standalone cu tastatura si cititor de card. Acesta ofera atat acces pe baza de coduri PIN, cat si pe baza de cartele. Mai mult decat atat, sistemul de acces cu tastatura si cititor de carduri vine cu o carcasa antivandalism.

Garantia calitatii

Este important de retinut faptul ca in momentul in care aveti nevoie de astfel de sisteme control acces alegerea tipului de sistem trebuie sa tina cont de numarul de persoane care urmeaza sa utilizeze respectivul sistem, care este tipul de acces in spatiul respectiv, dar mai ales care este gradul de securitate de care este nevoie pentru acel spatiu. Intreaga oferta de sisteme control acces a magazinului nostru este de cea mai buna calitate. Garantia calitatii si fiabilitatii acestor sisteme control acces este oferita de prestigiul firmelor producatoare de astfel de sisteme, iar aici putem aminti nume precum Genway sau Electra.

Produse