Interfoane si videointerfoane blocuri

  • acasa
  • Interfoane si videointerfoane blocuri

Interfoane pentru blocuri

Printre cele mai moderne si folosite sisteme de control acces in cazul blocurilor sunt interfoanele si videointerfoanele. In contextul in care va doriti montarea unui sistem de interfoane sau videointerfoane blocuri la scarile imobilului in care locuiti tot ceea ce trebuie sa faceti este sa gasiti modelul de astfel de interfoane si videointerfoane blocuri de care aveti nevoie.

Interfoane si Videointerfoane Blocuri

Interfoane simple si eficiente

Aceste interfoane si videointerfoane pentru blocuri ofera avantajul de a permite atat accesul in interiorul spatiului unde sunt montate, cat si comunicarea si deschiderea usii de la distanta. Accesul pe baza acestor interfoane si videointerfoane blocuri se poate face atat pe baza de cartela, cat si pe baza unui cod de acces, sau chiar a unui tag de acces pentru interfon. Daca interfoanele simple au doar functii de comunicare si deschiderea usii fie prin cartela, cod de acces sau deschiderea usii de la un buton, videointerfoanele au in plus si posibilitatea de a vedea cine este persoana care doreste sa primeasca acces in cladirea blocului. Astfel, pentru videointerfoane veti avea un modul interior sub forma unui ecran si o tastatura care va permite sa alegeti actiunea pe care doriti sa o faceti, dar si un modul exterior care are o mica camera ce facilitateaza vizualizarea persoanei din fata usii, o tastatura intuitiva si un cititor pentru dispozitivele de acces.

Videointerfoane blocuri

Toate modelele de interfoane si videointerfoane blocuri pe care le regasiti in oferta noastra sunt de cea mai buna calitate si sunt produse de firme de top in acest domeniu, iar aici putem aminti nume precum Electra, Commax sau Genway.